IGP Fidija
07-15h, office@fidija.me020 62 11 40

IGP Fidija

IGP FIDIJA D.O.O. je privatna građevinska kompanija, koja svojim klijentima nudi usluge inženjeringa, građenja i projektovanja svih vrsta objekata u oblastima visokogradnje i niskogradnje. Na tržištu nekretnina u Crnoj Gori smo poznati kao siguran investitor koji gradi kvalitetne stanove i poslovne prostore.

Istorija kompanije

Imamo više od 35 godina iskustva i među vodećim smo građevinskim kompanijama u Crnoj Gori.

Građevinska kompanija IGP “Fidija” d.o.o. iz Podgorice osnovana je 1987. god. u Sarajevu. Od 06.06.1992. god. posluje sa sjedištem u Podgorici.

Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje i izvođenje objekata visokogradnje i niskogradnje.

Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje i izvođenje objekata visokogradnje i niskogradnje. 

IGP " Fidija" d.o.o. iz Podgorice je stručno i kadrovski osposobljena za izvođenje svih vrsta radova, kako u visokogradnji, tako i u niskogradnji. 

Naša najbolja preporuka je uspješan završetak stotina projekata.

Svoju stručnost na zavidnom nivou, ovo preduzeće je opravdalo kroz uspješno odrađene sanacije i rekonstrukcije brojnih objekata niskogradnje, kao i projekte visokogradnje, koje je ovo preduzeće izgradilo.

Preduzeće je privatno i permanentno iskazuje pozitivne rezultate u poslovanju, za šta je i dobilo brojna domaća i inostrana priznanja.

Usluge

Inženjering

Građenje u visokogradnji

Građenje u niskogradnji

Projektovanje

Obezbjeđujemo visoko kvalitetne usluge inženjeringa i građenja. Profesionalan tim inženjera može rukovoditi projektima inženjeringa u javnom i privatnom sektoru i primijeniti najpraktičnija i najefikasnija rješenja.

Naše usluge u visokogradnji obuhvataju izgradnju i/ili obnovu objekata, omogućavajući rješenja kompletnog projekta.

Vršimo izgradnju infrastrukturnih objekata, revitalizaciju i rehabilitaciju sa potpunom ekspertizom specijalista inženjera na projektima.

Nekretnine

Poznati kao siguran investitor na tržištu nekretnina u Crnoj Gori klijentima nudimo kvalitetne stanove i poslovne prostore.

Poznati kao siguran investitor na tržištu nekretnina u Crnoj Gori klijentima nudimo kvalitetne stanove i poslovne prostore.

Više od 35 godina građenje predstavlja našu svrhu. To nas definiše. Naš cilj ostaje predati kvalitetne domove našim klijentima.

Ako ste zainteresovani za našu ponudu stambenih ili poslovnih prostora, kontaktirajte nas.

Politika integrisanih sistema

U skladu s opštom poslovnom orijentacijom i etičkim načelima uspješnog i odgovornog privrednog subjekta, svjesni važnosti svoje uloge u društvu, kao i potreba ostalih zainteresovanih strana, obavezali smo se na sprovođenje politike upravljanja kvalitetom, životnom sredinom i zaštitom i zdravljem na radu.

Naša misija je konstantno pratiti svjetske trendove u građevinarstvu i primjenjivati najnovije tehnologije i dostignuća. Naša vizija je zadržati status jedne od vodećih građevinskih kompanija u Crnoj Gori.

U skladu s opštom poslovnom orijentacijom i etičkim načelima uspješnog i odgovornog privrednog subjekta, svjesni važnosti svoje uloge u društvu, kao i potreba ostalih zainteresovanih strana, obavezali smo se na sprovođenje politike upravljanja kvalitetom, životnom sredinom i zaštitom i zdravljem na radu.

Naša misija je konstantno pratiti svjetske trendove u građevinarstvu i primjenjivati najnovije tehnologije i dostignuća.

Naša vizija je zadržati status jedne od vodećih građevinskih kompanija u Crnoj Gori.

Zaštitu na radu smatramo značajnim segmentom uspješnog poslovanja Kompanije. Kolektiv IGP „Fidija“ predano stvara radno okruženje bez povreda na radu, jer su zdravlje i bezbjednost na radnom mjestu prioriteti poslovanja, zajedno sa odavno usvojenim stavovima da se svi incidenti i povrede mogu spriječiti, i da je poštovanje bezbjednosnih pravila i adekvatno ponašanje – uslov zaposlenja.

Zaštita životne sredine jedan je od imperativa poslovne politike kompanije. IGP „Fidija“ je uradilo Plan upravljanja opasnim i neopasnim otpadom u skladu sa važećom zakonskom regulativom, a u cilju zakonskog tretmana otpada po karakteristikama i vrstama. Time dajemo dobar primjer i potvrđujemo saradnju sa lokalnom zajednicom, državom, partnerima, medijima i stručnom javnošću.

Takođe, ističemo našu jasnu namjeru, ozbiljnost posvećenost kada je u pitanju doprinos očuvanju životne sredine, kao i preventivno djelovanje na zastitu životne sredine.

Ne samo da činimo sve što je u našoj moći kako bismo sačuvali, zaštitili i unaprijedili životno okruženje, već to radimo odgovorno, stručno i zakonski utemeljeno.

Svoje ciljeve postižemo ulaganjem u najsavremeniju tehnologiju, kroz razvoj tržišta, prodaje i marketinga te kontinuiranim unapređivanjem sistema upravljanja pozicioniramo IGP „Fidija“ d.o.o. kao jednu od vodećih građevinskih kompanija u Crnoj Gori.

Principe integrisanih sistema upravljanja kvalitetom, životnom sredinom i zaštitom i zdravljem na radu primjenjujemo na inženjering i izgradnju objekata visokogradnje i niskogradnje.

Naša obaveza je ispuniti sve zahtjeve zainteresovanih strana koji se odnose na kvalitet naših usluga, uz čvrsto opredjeljenje svih zaposlenih da prilagodimo naše procese sistemu upravljanja kvalitetom, životnom sredinom vodeći računa o prevenciji uticaja na istu, kao i sistemu upravljanja zaštitom  i zdravljem na radu.

Definišući budućnost Uprava IGP „Fidija“ d.o.o. svojim načinom upravljanja obezbjeđuje:

  • usklađenost sa svim zakonskim propisima i zahtjevima zainteresovanih strana,
  • resurse i edukaciju potrebnu za sprovođenje ove politike,
  • upravljanje rizicima i prilikama
  • procjenu djelotvornosti i usklađenosti s postavljenim ciljevima,
  • sprovođenje kontinuiranog poboljšanja integrisanog sistema upravljanja.

U skladu s načelima transparentnosti Uprava IGP „Fidija“ d.o.o. osigurala je dostupnost ove politike svojim zaposlenima i svim drugim zainteresovanim stranama.

Sertifikati

Implementirali smo ISO standarde kako bi odgovorili na visoke zahtjeve klijenata u pogledu kvaliteta.

Implementirali smo ISO standarde kako bi odgovorili na visoke zahtjeve klijenata u pogledu kvaliteta.

Usklađenost sa ISO 9001:2015 standardom dokazuje klijentima da je kompanija posvećena kvalitetu svojih proizvoda i usluga kao i da je implementiran sistem upravljanja kvalitetom.

ISO 14001:2015 standard upravljanja zaštitom životne sredine je bitan za kompaniju kao dokaz da planiramo i kontrolišemo naše uticaje na životnu sredinu u procesu implementiranja usluga.

ISO 45001:2018 standard upravljanja zaštitom zdravlja i bezbjednošću na radu je implementiran da bi smanjili organizacioni rizik i promovisali zaštitu zdravlja i bezbjednosti na radu.

Partneri

Našu kompaniju su odabrali partneri i brojni klijenti, cijeneći ono što nas čini jedinstvenim – pouzdanost, kvalitet izvođenja radova, tradicija i iskustvo.

Našu kompaniju su odabrali partneri i brojni klijenti, cijeneći ono što nas čini jedinstvenim – pouzdanost, kvalitet izvođenja radova, tradicija i iskustvo. Zadovoljstvo svih partnera je najbolji pokazatelj našeg poslovnog uspjeha.

Sa ponosom se možemo osloniti na široku mrežu dobavljača i partnera na putu ka poslovnim ciljevima.

Sarađujući sa nekim od liderskih kompanija u svojim oblastima, možemo ostvariti uspješne rezultate na svakom projektu.

Mi vjerujemo u partnerski rad kako bi klijenti dobili samo ono najbolje.

Direkcija javnih radova Crne Gore

Direkcija za saobraćaj Crne Gore

Agencija za izgradnju Podgorice

Fudbalski savez Crne Gore

13. jul Plantaže AD

Ministarstvo ekonomije Crne Gore

Ministarstvo prosvjete Crne Gore

Opština Bijelo Polje

Ministarstvo zdravlja Crne Gore

"Čistoća" doo Podgorica

Vodovod i kanalizacija Podgorica

Građevinski fakultet Podgorica

Politropus Alternative Tivat

Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori

KESZ

ING Invest

Opština Podgorica

Institut za građevinarstvo Podgorica

Željeznička infrastruktura Crne Gore

Ministarstvo rada i socijalnog staranja Crne Gore

Greenhouse

Društvena odgovornost

Aktivno podržavamo i učestvujemo u projektima i aktivnostima humanitarne pomoći i sponzorišemo mnoge sportske, kulturne i naučne događaje

Aktivno podržavamo i učestvujemo u projektima i aktivnostima humanitarne pomoći i sponzorišemo mnoge sportske, kulturne i naučne događaje, dajući time naš doprinos kreiranju bolje i uspješnije budućnos`ti za sve naše građane.

Kao i sve druge organizacije, bez obzira čime se bave, mi imamo uticaj na svijet oko nas. Imati odgovornu kompaniju znači biti iskren u vezi uticaja naših aktivnosti – svodeći na minimum negativne i maksimalno podstičući pozitivne mogućnosti.

Mi vjerujemo u poslovanje koje je transparentno, fer i iznad svega bezbjedno i održivo.

Ponosni smo što smo imali priliku da budemo domaćini našim prijateljima iz Delegacije EU. Dan Evrope i najljepši pogled na grad:

Karijera u Fidiji

Nudimo priliku profesionalcima koji bi se iskreno potrudili pomoći našem timu u gradnji nevjerovatnih građevina visokogradnje i niskogradnje.

Jedan od ključeva uspjeha kompanije IGP Fidija d.o.o. leži u kvalitetnom timu ljudi i stručnom znanju. Naš profesionalni kadar vam stoji na raspolaganju u vođenju najizazovnijih građevinskih projekata.

Nudimo priliku profesionalcima. Širok spektar poslova koje nudimo zahtijeva vještine ali u isto vrijeme omogućuje i njihovo unapređenje. Naša inženjerska služba je veoma izazovna sa praksom u građevinskim projektima.

Ako smatrate da ste pametni i posvećen profesionalac koji će razmišljati i koji bi se iskreno potrudio pomoći našem timu da gradi nevjerovatne građevine visokogradnje i niskogradnje, kontaktirajte nas.

web & mobile apps development