IGP Fidija
07-15h, office@fidija.me020 62 11 40
Visokogradnja

ABC Bečići Stambeni objekat

2007
Bečići
INVESTITOR:
AV Properties

Kratak opis

Stambeni objekat planiran je u okviru DUP-a u Bečićima - II zona. Objekat je namijenjen za stanovanje. Objekat se sastoji od stambenih jedinica koje su organizovane u rastresitoj funkcionalnoj strukturi sa jasno izdvojenim vertikalama. Objekat ima pješački prilaz i kolski prilaz, takođe između objekata se nalazi i bazen.
Površina objekta je 2.850,00 m2
Sadržaj objekta - Objekat se sastoji od 3 (tri) cjeline, tj. objekta “A”, objekta “B” i objekta “C”. Objekti “A” i “B” su projektovani kao spratni objekti: prizemlje, sprat i potkrovlje. Za razliku od ova dva objekta objekat “C” je projektovan takođe kao spratni i to: prizemlje, 2 sprata i garaže. Objekat se sastoji od stambenih jedinica koje su organizovane u rastresitoj funkcionalnoj strukturi sa jasno izdvojenim vertikalama. Objekat ima pješački prilaz i kolski prilaz, takođe između objekata se nalazi i bazen.
Oprema objekta - Objekat je opremljen novim namještajem, savremenim sistemom video nadzora, kablovskim sistemom za telefoniju i računarsko umrežavanje, protivpožarnim sistemom, agregatskim napajanjem i napajanjem, sanitarnim čvorovima. Takođe, u sklopu objekta se nalazi bazen sa svim pratećim sadržajima.
web & mobile apps development